Skip to main content

Vakwerk door van Diesen

Ervaring en gereedschap

Keuzes maken

Bouwen en verbouwen is een kostbare aangelegenheid. Als u plannen heeft om eindelijk wat te laten doen aan de dakgoten, de kozijnen of als u hebt besloten dat er een tuinhuis moet komen, een garage of overdekte parking, een overkapping bij de voor‐ en achterdeur, een buitentrap naar het dakterras of binnen de badkamer en het toilet wilt aanpakken, noem maar op, dan rijst de vraag: zelf doen of laten doen?
Beide opties bieden voor‐ en nadelen en pas als alles achter de rug is kan worden geconcludeerd wat nou uiteindelijk het beste zou zijn geweest. Waar u ook aan begint u wilt met het (ver)bouwen bereiken wat u voor ogen heeft en zeker zijn van de uitkomst vóór u, op welke manier dan ook, ergens aan begint.

Contact

Wilt u uw plannen met ons doornemen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Ervaring en gereedschap

Ons team is klein en overzichtelijk met gevoel voor vakmanschap en degelijke bouwmethodes. De opgebouwde ervaring in de meest uiteenlopende projecten gecombineerd met een keur aan moderne handgereedschappen stelt ons in staat om in zeer korte tijd veel werk te verzetten.

Specialisatie in hout

Hout is een levend materiaal ons gegeven door de natuur. De tekening en kleuren van dit materiaal prikkelen onze fantasie. De aanblik van hout is dan ook altijd prettig en past bij elke smaak woning ongeacht wanneer het pand is gebouwd. Het is en blijft van alle tijden. Door een juiste keuze te maken uit de soorten die worden aangeboden blijft de natuur bespaard en wordt ongeoorloofd kappen voorkomen. Gebouwen die direct aan de natuurlijke omgeving zijn gelieerd zijn meestal op getrokken uit hout. In de natuurparken op de Veluwe is dat goed te zien. Dat is een bewuste keuze.

Kennis

Het kiezen van een geschikt materiaal verlangt kennis. Uit het oogpunt van veiligheid zijn, sterkte, vochtwering, afdichting, het tegengaan van veroudering, lekkage, brand, inbraak, etc. termen die allerlei vragen oproepen. De antwoorden zijn vaak niet direct voorhanden en het vereist onderzoek om onveilige situaties tegen te gaan. Met onze kennis van materialen, en de regelgeving betreffende de toepassing er van, kunnen wij u adviseren en ondersteunen.

Voorliefde voor hout

Bijgebouwen in elke denkbare vorm zijn een verrijking van uw woning en tuin. Mits goed gekozen passen ze uitstekend in de omgeving waarin ze zijn gebouwd (Embedded Design). Een lust om te zien zonder dat het afbreuk doet aan het groen er omheen.

Onze voorliefde voor hout is te zien in de ontwerpen van schuren, priëlen, garages, overkappingen, dierenverblijven, chalets, enzovoorts. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij combineren graag uw fantasieën met onze kennis en ervaring.